Elke eerste zondag van de maand:

Sunday Breathwork Sessions

Adem en Vitaliteit

Zondag 5 mei van 13.00 - 16.00 uur


Bij adem en vitaliteit leren we hoe de adem ons kan helpen ons fysiek, emotioneel en mentaal beter te voelen. We sluiten af met een verbonden ademhalingssessie: “where the magic happens”.   Scroll naar beneden voor een uitgebreide beschrijving.

Verhoog je Trillingsfrequentie

Zondag 2 juni van 13.00 tot 16.00


Deze sessie gaan we voelen wat emoties doen met onze trillingsfrequentie .Door deze te verhogen zal het leven vreugde- en liefdevoller worden. Scroll naar beneden voor een uitgebreide beschrijving. Adem en Vitaliteit

Zondag 5 mei van 13.00 tot 16.00

Fysiek:

Met simpele oefeningen gaan we leren én ervaren hoe we de zuurstoftoevoer naar onze spieren kunnen beïnvloeden. De meeste mensen ademen niet optimaal, hierdoor kunnen vermoeidheid en fysieke klachten ontstaan. Door onze adem kunnen we de zuurstoftoevoer optimaliseren waardoor we gezonder leven en ons fitter voelen. Ook bij sporten zullen de prestaties omhooggaan.

 

Emotioneel:

Ons autonoom zenuwstelsel regelt de autonome functies van ons lichaam, zoals bloeddruk, hartslag, spijsvertering en ademhaling. Het heeft ook grote invloed op hoe we ons voelen, bijvoorbeeld rustig, gestrest of lusteloos. De meeste autonome functies kunnen we niet beïnvloeden, maar de ademhaling wel. Daardoor is de ademhaling dé manier om ons zenuwstelsel te beïnvloeden. Hier gaan we uitgebreid mee aan de slag zodat je weet hoe je bijvoorbeeld bij stress weer rust kunt gaan ervaren.

 

Mentaal:

We hebben zo’n 12.000 tot 60.000 gedachten per dag. 95% daarvan is herhaling en 80% negatief. Ademhaling is een manier om deze stroom tot rust te brengen en positiever te maken.

 

Bewustzijn

Het krijgt veel namen, sommigen noemen het spiritueel, anderen bewustzijn, in je lichaam komen, blokkades opheffen, eenwording met de energie. Maar als je er allemaal niets mee hebt is dat ook geen probleem. Een verbonden ademsessie is de manier om uit je hoofd en in je lichaam te komen. En ik vind dat Dan Brulé het goed samenvat met: 'this is where the magic happens’. Maakt echt niet uit of je spiritueel bent of niet, belangrijkst is het ervaren en voelen wat het met jou doet. Ik garandeer je een unieke ervaring!

 

Verhoog je Trillingsfrequentie

Zondag 2 juni van 13.00 tot 16.00

Een liefde- en vreugdevol leven, dat willen we allemaal wel. Op de yogamat lijkt het soms zo makkelijk, maar in het dagelijks leven kan het een uitdaging zijn. Deze middag gaan we voelen welke emoties een lage frequentie hebben, bijvoorbeeld angst, schaamte en boosheid. Ook gaan we voelen welke emoties een hoge frequentie hebben, bijvoorbeeld liefde, vreugde en dankbaarheid. Met de adem gaan we de trilling van de frequentie nog extra vergroten zodat die goed voelbaar wordt. 

 

Als deze frequentie in het lichaam goed voelbaar is, ga je in het dagelijks leven herkennen wanneer je je eigen frequentie verlaagt (bijvoorbeeld bij angst, schaamte en boosheid). In verschillende situaties ga je herkennen wat een situatie met je frequentie doet. Door dit bewustzijn wordt het een keuze en voel je letterlijk: wil ik dit? Op deze manier wordt het gemakkelijker te leven in een hoge frequentie wat een liefde- en vreugdevol leven oplevert!Earth Connection

Zondag 2 maart van 13.00 tot 16.00 

Er bestaat een diepe energetisch band tussen ons en de aarde. Sommigen mensen kunnen deze voelen en sommigen niet. In deze sessie gaan we de energie opvoeren waardoor deze band duidelijk voelbaar wordt voor (bijna) iedereen. We stemmen af op de trilling van de aarde en kunnen voelen hoe de aarde ons van liefde, energie en genot kan voorzien. Dit kan extatisch worden. 

Dit wordt een zeer diepe en intense ademsessie waarbij gebruik gemaakt wordt van sjamanistische technieken. Nadat je deze band een keer gevoeld hebt wordt het ook in het dagelijks leven makkelijker om te aarden en het genot van het leven op aarde te ervaren.

Chakra Burning

Zondag 7 april van 13.00 tot 16.00

We nemen bijna allemaal belemmerende overtuigingen mee vanuit het verleden. Sommigen kennen we en sommigen zijn onbewust. Voorbeelden zijn: 'ik ben het niet waard' of 'ik moet presteren' of 'ik moet aardig zijn'.

Als we deze overtuigingen kennen zou je denken: die laten we wel even los want ze belemmeren me, maar zo makkelijk gaat het meestal niet. Omdat ze lang zijn ingeprent zitten ze vaak energetisch vast in de belangrijkste energiecentra's (chakra's) van ons lichaam.

In deze sessie gaan we een belemmerende overtuiging ophalen (bewustwording) en maken we de keuze of we daar mee aan de slag willen. Als dat zo is gaan we in een zeer diepe en intense ademsessie de energie uit de overtuiging losademen en transformeren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van shamanistiche technieken. 

Voorbereiding:

Trek gemakkelijke kleding aan en eet vooraf niet overdadig. Drink geen alcohol. Matjes, kussens, dekens zijn aanwezig.

 

Locatie:

We zitten in de prachtige studio van Jeroen van Zwetselaar die we voor deze ochtend omtoveren tot breathwork studio.

Locatie: Verbindingsweg 36A, Bloemendaal (gratis parkeren, 10 min. lopen vanaf station Bloemendaal)

 

Contra-indicaties:

In de sessie gaan we ook aan de slag met verbonden ademwerk. Hiervoor zijn een aantal contra-indicaties. Betekent niet dat je gelijk niet meer mee kan doen, maar neem dan even contact op met mij om te overleggen of en hoe je mee kunt doen. De informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

 

Contra-indicaties:

-       Medicatie: antidepressiva, bètablokkers en bloeddrukverlagers, bloedverdunners.

-       Psychiatrische indicaties: borderline, schizofrenie en (aanleg voor) psychose, ernstige angststoornissen

-       Aandoeningen: hartklachten en hoge bloeddruk, hoge oogdruk (glaucoma), osteoporose, verleden van herseninfarct of hersenbloeding, epilepsie, diabetes en hartritmestoornissen.

-       Lichamelijke conditie: zwangerschap

Bij twijfel, raadpleeg je huisarts, deelname op eigen risico.


Contactgegevens Maarten: 
T 06-27086263 
M [email protected] 

 

Kosten:

€ 35 p.p. (max 12 deelnemers)