Sunday Breathwork Sessions:

Adem en Vitaliteit

Zondag 10 december van 10.00 - 13.00 uur

Bij adem en vitaliteit leren we hoe de adem ons kan helpen ons fysiek, emotioneel en mentaal beter te voelen. We sluiten af met een verbonden ademhalingssessie: “where the magic happens”.   Scroll naar beneden voor een uitgebreide beschrijving.

Chakra Burning

Zondag 10 december van 14.30 – 17.30 uur


Bij Chakra Burning gaan we aan de slag met belemmerende overtuigingen. Dit wordt een zeer intense ademsessie met diep ademwerk waarbij we belemmerende overtuigingen uit alle energiecentra's van lichaam ademen. Scroll naar beneden voor een uitgebreide beschrijving. 


Adem en Vitaliteit

Zondag 10 december van 10.00 tot 13.00 uur

Fysiek:

Met simpele oefeningen gaan we leren én ervaren hoe we de zuurstoftoevoer naar onze spieren kunnen beïnvloeden. De meeste mensen ademen niet optimaal, hierdoor kunnen vermoeidheid en fysieke klachten ontstaan. Door onze adem kunnen we de zuurstoftoevoer optimaliseren waardoor we gezonder leven en ons fitter voelen. Ook bij sporten zullen de prestaties omhooggaan.

 

Emotioneel:

Ons autonoom zenuwstelsel regelt de autonome functies van ons lichaam, zoals bloeddruk, hartslag, spijsvertering en ademhaling. Het heeft ook grote invloed op hoe we ons voelen, bijvoorbeeld rustig, gestrest of lusteloos. De meeste autonome functies kunnen we niet beïnvloeden, maar de ademhaling wel. Daardoor is de ademhaling dé manier om ons zenuwstelsel te beïnvloeden. Hier gaan we uitgebreid mee aan de slag zodat je weet hoe je bijvoorbeeld bij stress weer rust kunt gaan ervaren.

 

Mentaal:

We hebben zo’n 12.000 tot 60.000 gedachten per dag. 95% daarvan is herhaling en 80% negatief. Ademhaling is een manier om deze stroom tot rust te brengen en positiever te maken.

 

Bewustzijn

Het krijgt veel namen, sommigen noemen het spiritueel, anderen bewustzijn, in je lichaam komen, blokkades opheffen, eenwording met de energie. Maar als je er allemaal niets mee hebt is dat ook geen probleem. Een verbonden ademsessie is de manier om uit je hoofd en in je lichaam te komen. En ik vind dat Dan Brulé het goed samenvat met: 'this is where the magic happens’. Maakt echt niet uit of je spiritueel bent of niet, belangrijkst is het ervaren en voelen wat het met jou doet. Ik garandeer je een unieke ervaring!

 

Chakra Burning

Zondag 10 december van 14.30 tot 17.30 uur

We nemen bijna allemaal belemmerende overtuigingen mee vanuit het verleden. Sommigen kennen we en sommigen zijn onbewust. Voorbeelden zijn: 'ik ben het niet waard' of 'ik moet presteren' of 'ik moet aardig zijn'.

Als we deze overtuigingen kennen zou je denken: die laten we wel even los want ze belemmeren me, maar zo makkelijk gaat het meestal niet. Omdat ze lang zijn ingeprent zitten ze vaak energetisch vast in de belangrijkste energiecentra's (chakra's) van ons lichaam.

In deze sessie gaan we een belemmerende overtuiging ophalen (bewustwording) en maken we de keuze of we daar mee aan de slag willen. Als dat zo is gaan we in een zeer diepe en intense ademsessie de energie uit de overtuiging losademen en transformeren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van shamanistiche technieken. 

Voorbereiding:

Trek gemakkelijke kleding aan en eet vooraf niet overdadig. Drink geen alcohol. Matjes, kussens, dekens zijn aanwezig.

 

Locatie:

We zitten in de prachtige studio van Jeroen van Zwetselaar die we voor deze ochtend omtoveren tot breathwork studio.

Locatie: Verbindingsweg 36A, Bloemendaal (gratis parkeren, 10 min. lopen vanaf station Bloemendaal)

 

Contra-indicaties:

In de sessie gaan we ook aan de slag met verbonden ademwerk. Hiervoor zijn een aantal contra-indicaties. Betekent niet dat je gelijk niet meer mee kan doen, maar neem dan even contact op met mij om te overleggen of en hoe je mee kunt doen. De informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

 

Contra-indicaties:

-       Medicatie: antidepressiva, bètablokkers en bloeddrukverlagers, bloedverdunners.

-       Psychiatrische indicaties: borderline, schizofrenie en (aanleg voor) psychose, ernstige angststoornissen

-       Aandoeningen: hartklachten en hoge bloeddruk, hoge oogdruk (glaucoma), osteoporose, verleden van herseninfarct of hersenbloeding, epilepsie, diabetes en hartritmestoornissen.

-       Lichamelijke conditie: zwangerschap

Bij twijfel, raadpleeg je huisarts, deelname op eigen risico.


Contactgegevens Maarten: 
T 06-27086263 
M [email protected] 

 

Kosten:

€ 35 p.p. (max 14 deelnemers)

BOEK NU: