Sunday Breathwork Sessions

Elke eerste zondag van de maand in Bloemendaal

Breathwork

Ademwerk is een krachtige methode die de ademhaling gebruikt om transformatie, heling en bewustzijn te bevorderen. Het is een eeuwenoude praktijk die over de hele wereld wordt beoefend en steeds meer erkenning krijgt als een effectieve manier om fysieke, emotionele en mentale gezondheid te bevorderen.

Fysiek:

Met simpele oefeningen gaan we leren én ervaren hoe we de zuurstoftoevoer naar onze spieren kunnen beïnvloeden. De meeste mensen ademen niet optimaal, hierdoor kunnen vermoeidheid en fysieke klachten ontstaan. Door onze adem kunnen we de zuurstoftoevoer optimaliseren waardoor we gezonder leven en ons fitter voelen. Ook bij sporten zullen de prestaties omhooggaan.

 

Emotioneel:

Ons autonoom zenuwstelsel regelt de autonome functies van ons lichaam, zoals bloeddruk, hartslag, spijsvertering en ademhaling. Het heeft ook grote invloed op hoe we ons voelen, bijvoorbeeld rustig, gestrest of lusteloos. De meeste autonome functies kunnen we niet beïnvloeden, maar de ademhaling wel. Daardoor is de ademhaling dé manier om ons zenuwstelsel te beïnvloeden. Hier gaan we uitgebreid mee aan de slag zodat je weet hoe je bijvoorbeeld bij stress weer rust kunt gaan ervaren.

 

Mentaal:

We hebben zo’n 12.000 tot 60.000 gedachten per dag. 95% daarvan is herhaling en 80% negatief. Ademhaling is een manier om deze stroom tot rust te brengen en positiever te maken.

 

Bewustzijn

Het krijgt veel namen, sommigen noemen het spiritueel, anderen bewustzijn, in je lichaam komen, blokkades opheffen, eenwording met de energie. Maar als je er allemaal niets mee hebt is dat ook geen probleem. Een verbonden ademsessie is de manier om uit je hoofd en in je lichaam te komen. En ik vind dat Dan Brulé het goed samenvat met: 'this is where the magic happens’. Maakt echt niet uit of je spiritueel bent of niet, belangrijkst is het ervaren en voelen wat het met jou doet. Ik garandeer je een unieke ervaring!

Waar jij wil

Wij hebben alle materialen om elke ruimte te transformeren naar een professionele ademstudio. We kunnen dus op elke locatie aan de slag. 

Breathwork groepssessie  

De groepssessie is ideaal voor groepen die gezamenlijk willen werken aan het verkennen en beheersen van hun ademhaling. Tijdens deze sessie worden twee belangrijke ademhalingstechnieken behandeld: "downregulating breathing" en "upregulating breathing". Met "downregulating breathing" kun je kalmeren, ontspannen en stress verminderen, terwijl "upregulating breathing" je energie kan verhogen en vitaliteit kan bevorderen. Deze sessie is een geweldige manier om de kracht van ademwerk te ervaren en te delen met anderen.

Stress- en burnoutpreventie

Ons stress- en burnoutpreventieprogramma is ontworpen om je te helpen stress en burnoutklachten te verminderen en je zenuwstelsel te resetten. Dit intensieve programma duurt 3 weken en omvat 3 live bijeenkomsten van elk twee uur. Tijdens deze bijeenkomsten zul je diepgaande ademhalingstechnieken leren en beoefenen. Daarnaast bieden we op de overige werkdagen een korte zoomcall van 15 minuten met een korte ademhalingsoefening.  Dit programma is een effectieve manier om het zenuwstelsel weer in balans te brengen, je veerkracht te vergroten en je welzijn te herstellen. 

Maatwerkprogramma

Ons maatwerkprogramma is flexibel en kan worden aangepast aan verschillende doelen en behoeften. Of je nu specifieke gezondheidsuitdagingen wilt aanpakken, persoonlijke groei wilt bevorderen of je creativiteit en intuïtie wilt versterken, wij kunnen een programma op maat ontwerpen dat perfect bij jou past. 

Individuele sessie

De individuele sessie is gericht op een-op-eenbegeleiding en biedt een diepgaande en persoonlijke ademwerkervaring. Tijdens deze sessie kun je je volledig richten op je eigen proces. Of je nu specifieke uitdagingen wilt overwinnen of dieper wilt duiken in je innerlijke wereld, een individuele sessie kan een transformerende ervaring zijn.

Maarten van Zwetselaar

06-27086263
[email protected]
LinkedIn

CRKBO Geregistreerd

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.