Individuele coaching / breathwork

Onze unieke benadering combineert individuele coaching met transformerend ademwerk, om je te ondersteunen bij het bereiken van diepgaande verandering en het ontdekken van je volledige potentieel.

Met 15 jaar coachervaring is Maarten een ervaren professional met een uitgebreide achtergrond in verschillende coachingstechnieken en helende modaliteiten. Met een schat aan kennis en ervaring in oplossingsgericht coachen, ontwikkelingsgericht coachen, transactionele analyse, voice dialog, energetisch werk, sjamanisme en ademcoaching, biedt Maarten een holistische benadering om jouw persoonlijke groei te faciliteren.

Individuele coaching is een krachtig instrument dat je in staat stelt om je bewustzijn te vergroten, belemmerende overtuigingen te transformeren en nieuwe perspectieven te ontdekken. Maarten zal met jou samenwerken om je doelen en ambities te identificeren en een persoonlijk traject te ontwikkelen dat afgestemd is op jouw unieke behoeften en verlangens.

Daarnaast bieden we ook transformerend ademwerk aan, een diepgaande techniek die je helpt om op een dieper niveau verbinding te maken met jezelf, je emoties en je levensenergie. Door bewust adem te halen en de ademhaling te gebruiken als een krachtig instrument, kun je spanningen loslaten, blokkades opheffen en jezelf openstellen voor innerlijke transformatie. Maarten begeleidt je met zorg en expertise door deze ademsessies, waardoor je een dieper inzicht krijgt in jezelf en je potentieel om te groeien.

Wij geloven in de kracht van verbinding, vertrouwen en ondersteuning. We creëren een veilige en respectvolle omgeving waarin je je vrij kunt uiten, kunt verkennen en kunt groeien. Onze holistische benadering integreert de wijsheid van verschillende tradities en technieken om je te begeleiden op jouw unieke pad naar persoonlijke groei en zelfontdekking.Prijzen: 
Coaching: 95 (1 uur)
Coaching inclusief transformerend ademwerk: 160 (2 uur)

Maarten van Zwetselaar

06-27086263
[email protected]
LinkedIn

CRKBO Geregistreerd

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.